/Glamping-kausi alkamassa

Glamping-kausi alkamassa

Näillä seuduilla niin kuin koko Suomessa on tänä vuonna todellakin päästy nauttimaan lumisesta talvesta! Hiljainen maisema lumisine puineen ja valoineen ja varjoineen suorastaan hivelee silmiä, mutta lumitöitä on riittänyt enemmän kuin omiksi tarpeiksi sekä pihapiirissä että teltan ympärillä.

Glamping-teltassamme voi toki yöpyä viihtyisästi myös talvella. Vilkkaampi matkailusesonki on vasta kuitenkin alkamassa, ja mikä onkaan hienompaa kuin keväthanget ja aurinko täällä maalla. Nettisivuillemme on päivitetty alkaneen vuoden hinnat. Kahden vuorokauden yöpymisestä on hyviä tarjouksia lokakuulle saakka – ensi talven tilannetta katsotaan vähän tuonnempana. Varauskalenteri onkin lähtenyt täyttymään mukavasti!

Meillä voi näin talvisikaan vaikkapa retkeillä, lumikenkäillä, saunoa ja nauttia hyvästä, kotikeittiössä valmistetusta aamupalasta leivonnaisineen. Lähistöllä kulkee noin 10 km pituinen koneella ajettu perinteisen latu, ja Himoksen hiihtokeskuksesta löytyy lisää palveluita niin laskettelijoille kuin murtomaahiihtäjillekin. Eikä sovi unohtaa ratsastusta mahtavilla islanninhevosillamme! Pieni maasto järjestyy majoittujille aina, ja jos pieni ratsastusloma (1-3 vrk) kiinnostaa, kysy tarkempia tietoja suoraan meiltä.

14. helmikuuta 2019|