Hei kaikki glampingin ja mukavan luontolomailun ystävät!

Kesä on mennyt nopeasti vilkkaan toiminnan merkeissä. Vaikka nyt elämme kummallisia ja poikkeuksellisia aikoja, on ollut mukavaa havaita, että ihmiset yrittävät kuitenkin elää rajoitteiden puitteissa mahdollisimman normaalisti, mikä on ilahduttavasti näkynyt myös täällä meillä. Tämä meidän koko paikkamme sopii hyvin pieneen irtiottoon ja lomailuun erityisen hyvin näinä poikkeusaikoina – meillä kun on vain tuo yksi majoitusyksikkö eikä muita majoittujia tai matkailijoita siis ole lähimaillakaan.

Tällä hetkellä ”teltalla” on erinomaisen viihtyisää olla yötä, kun kelit ovat olleet näin tavattoman lämpimät, mutta iltaisin kuitenkin tulee jo melko aikaisin pimeää. Valoisassa, lämpimässä teltassa on ihan oma, hieno tunnelmansa, kun ulkona vallitsee jo syksyn pimeys. Erityisen mahtava kokemus tämä on sadekelillä.

Onhan teltassa toki tehokas ilmalämpöpumppu ja hyvät petivaatteet, joten ei siellä kylmä ole pakkaskelilläkään…

Rannan nuotiopaikkaa ovat vieraamme käyttäneet viime aikoina ahkerasti, ja monet ovat käyneet testaamassa Himoksen pyöräilytarjontaa ja lähiseudun patikointi- ja retkeilyreittejä. Soutuvenekin on päässyt usein vesille tänä kesänä. Iltaisin on ollut mukava saunoa puusaunan miellyttävissä löylyissä, ja mukavasti on sen päälle kuulemma luonnon keskellä nukuttanut.

Vene on vielä vesillä, mutta kohta se on varmuuden vuoksi laitettava talviteloille, jos vaikka sattuu talvi vielä tänä vuonna tulemaan. Majoittumaan meille pääsee koko marraskuun ajan. Joulukuussa pidämme pienen tauon ja juhlimme joulua, mutta sen jälkeen taas pääsee kokeilemaan glamping-majoitusta talviversiona. Toivotaan, että saadaan lunta edes vähän!