Helmikuun uutiset tässä täältä Pirttijärven maisemista!

Kulunut leuto ja leppoisa talvi alkaa kääntyä pikkuhiljaa kevääksi. Luonnossa kuuluu jo vähän kevään ääniä: tikat ainakin ovat innostuneet tällä viikolla rummuttamaan tosissaan, mutta varpuspöllön soidinvihellystä en ole vielä kuullut. Se on sellainen varma kevään merkki, ja se saa aina ihmisen tosi hyvälle tuulelle.

Säät ovat tosiaan olleet suotuisat eikä luntakaan ole ollut valtaisaa määrää – ainakin sitä on ollut paljon vähemmän kuin viime vuonna. Hienoja sumuja on kyllä ollut tämän tästä Pirttijärvenkin yllä, pari kuvaa ohessa niistä.

Jos lumet häipyvät aikaisin tänä vuonna, saatamme jopa ehtiä raivaamaan ja merkkaamaan pitkään suunnitteilla olleen pienen luontopolun tähän lähiympäristöön. Sitä voisivat sitten ”glämppäritkin” käydän kiertämässä vaikka ennen saunaa tai sunnuntaiaamun ratoksi. Ryteikkö ja vesakko kyllä kasvavat sellaista vauhtia, että tänä keväänä on pakko ryhtyä tosissaan metsänraivaushommiin.

Glamping-kausikin on alkamassa. Koska tänä keväänä pitää varata aikaa edellä mainittuihin metsätöihin, telttamme on avoinna vain viikonloppuisin toukokuun alkuun saakka. Varauksia toki otetaan vastaan ja tiedusteluihin vastataan koko ajan. Syksyllä palaamme viikonloppuaukioloon syyskuun puolenvälin tienovilla, ja talvitauko alkaa entiseen tapaan marraskuun puolivälissä.

Vapaat ajat löytyvät kätevästi varauskalenterin tarkista saatavuus -sivulta täältä . Varata voit varausjärjestelmän kautta tai suoraan minulta, katso yhteystiedot .