Elämme parhaillaan vuoden pimeintä aikaa, ja se kyllä tuntuu täällä syrjäkylillä, missä valosaasteesta ei ole paljon haittaa. Lunta kun ei ole tälläkään hetkellä yhtään, niin päivät ovat perushämäriä ja illat pimenevät aikaisin ja nopeasti.

Glamping-toimintaa pimeys ja talviaika eivät haittaa laisinkaan! Onhan teltassa tehokas lämmitys ja sähkövalo. Viime viikolla oli hienoja, leutoja iltoja ja komea kuutamo, ja oli aivan mahtavaa käydä iltakävelyllä pimeässä metsässä kuutamon loisteessa. Teltassa on muuten vakiovarusteena taskulamppukin…

Asensimme teltan rantaan pienen nuotiopaikan talvea varten. Meiltä saa pellettiä, sytytysnestettä ja tulitikut, jos haluaa ihailla nuotion loistetta teltan ikkunasta tai vaikka paistaa iltanuotiolla makkarat (makkaratikut löytyvät myös).

Vaikka glamping-toiminta pyörii meillä ympäri vuoden, pidämme joulun aikaan pienen tauon eli olemme joululomalla 16.- 27.12. Varauksia otetaan vastaan myös joululoman aikana, ja majoittumaan pääsee taas perjantaina 27.12. Kannattaa tulla kokeilemaan ”telttailua” talvella!

Mitä siis glamping oikeastaan on? Siitä lisää seuraavassa postauksessa.