Heinäkuun puoliväliä tässä jo eletään – nopeasti on kesä mennyt mahtavan mukavan toiminnan merkeissä. Keski-Suomen maisemiin ihastuneita majoitusvieraita on käynyt sekä kotimaasta että ulkomailta, ja olemme esitelleet glamping-toimintaa matkailuväelle ja muille asiasta kiinnostuneille. Olemme saaneet paljon myönteistä palautetta majoitusratkaisustamme ja myös hyviä kehittämisideoita – suuret kiitokset palautteesta kaikille!

Kelit ovat olleet viime viikkoina aika viileät, mutta eipä se tällaisessa nykyaikaisessa ”telttamajoituksessa” haittaa laisinkaan. Ilmalämpöpumppu pitää teltan huonelämpötilan tasaisesti toivotuissa lukemissa ja poistaa kosteuden teltan sisältä. Sadekeli on melkeinpä paras glamping-keli: tuntuu huimalta istua sisällä lämpimässä huoneessa, kun sade ropisee teltan kattoon. Syksyn pimeneviä iltoja tässä jo melkein odottelee, koska tunnelma teltassa on syksyllä vähintään yhtä hieno kuin keskikesällä. Kannattaa tulla kokeilemaan.

Olen koostanut majoitusvieraita varten pientä aktiviteettikansiota tässä kesän aikana. Sitä kasatessa on tullut konkreettisesti havaittua, miten paljon nähtävää ja koettavaa meillä on täällä keskisessä Suomessa kaikkina vuodenaikoina. Olenkin jo englanninkielisille sivuillemme kirjoittanut joitakin juttuja lähiseudun aktiviteeteista ja luontokohteista, joista monet ovat vieläpä ilmaisia; elokuussa yritetään saada vastaava sivu aikaan myös tänne suomenkieliselle puolelle.

Meillähän voi harrastaa askellajiratsastusta ohjatusti ihan tässä omalla tallilla, voi saunoa, uida ja soudella, vaeltaa rauhallisessa maalaismaisemassa ja vaikkapa käydä marjassa – sesonkihan on juuri nyt parhaillaan alkamassa. Mustikka kypsyy vähitellen, tosin täällä on aika huono sato tulossa, ja villivadelmaa näyttäisi jonkin verran olevan raakileena. Saapa nyt sitten nähdä, miten sen sato onnistuu.

PS. Glamping-majoituksemme voit varata sekä Booking.comin kautta että meiltä suoraan. Suoraan varaaminen käy kätevästi sivujemme varauskalenterin kautta.