Joulu se vaan tulla jollottaa tänäkin vuonna. Vuoden pimeintä aikaa tässä eletään, mutta ihmeen helposti tämä on tässä sujunut – viikon kuluttua on jo talvipäivän seisaus, ja sitten mennään kevättä kohti!

Kireitä pakkasia piti täälläkin päin koko viime viikon. Ihmeen lämmintä oli kuitenkin teltalla: kävin oikein mittarin kanssa erityisen kylmän yön jälkeen (-23 astetta), ja teltassa oli mukavat plus 23 astetta aamulla. Että ei tarvitse untuvaista makuupussia mukaan ottaa, jos sähköt vain pelaavat…

Pieniä uudistuksia ja parannuksia on tehty tässä talvitauon aikana. Ennen lumen tuloa kunnostettiin teltalle johtavaa tietä ja parkkipaikkaa teltan pihassa sekä tasattiin nuotiopaikan pohjaa kevättä varten valmiiksi. Keväällä on tarkoitus rakentaa rantaan vähän nykyistä järeämpi nuotiopaikka nimittäin. Hommattiin myös uusi naulakko eteiseen ja pieni jääkaappi. Kesää varten asennetaan vielä ulos uusi pistorasia, jotta sähkögrilliä on mukavampi käyttää vaikka teltan järven puoleisella sivulla.

Nettisivujemme varausjärjestelmä on sekin uusittu entistä selkeämmäksi ja helppokäyttöisemmäksi. Nyt voit valita sekä saapumis- että lähtöpäivän ja ilmoittaa arvioidun tuloajan suoraan varauslomakkeella. Lähetämme varauksen saatuamme vielä varausvahvistuksen toimintaohjeineen sähköpostilla.

Lunta on maassa jonkin verran. Himoksella on kuulemma lunta tykitetty niin paljon, että oksat pois, ja laskettelukausihan siellä avattiin jo itsenäisyyspäiväviikonloppuna. Uusi ensilumen latukin oli jo silloin käytössä. Luonnonlunta ei vielä ole tarpeeksi hiihtämiseen eikä lumikenkäilyyn, mutta heti ruvetaan pientä lumikenkälenkkiä tänne Pirttijärven ympäristöön tekemään, kun lumiolot vain sen sallivat.

Glampingkausi alkaa taas helmikuun puolessa välissä, ja varauksia ensi vuodelle on jo aika mukavasti tullut. Toivotaan hyviä kelejä ja kohtuullisia pakkasia talveksi!